Dress code. Öltözködési szabályok, alkalmazkodnunk kell az alkalomhoz, a társadalmi elvárásokhoz. Hogyan jelenjünk meg egy eseményen, hogy ne legyen kirívó az öltözékünk.
Számomra az öltözködés az önkifejezés eszköze. A napi hangulatom bemutatása a világnak. A napi hozzáállásom az életemhez, az aktuális feladatomhoz. Doppingszer a napi rutinhoz!
Ez nem volt mindig így! Nem volt mindig bátorságom megmutatni magam. Nem volt bátorságom kitárni a lelkem. Aztán egyszer csak rájöttem, hogy hát, ha az emberek nem is látnak, nem is vagyok, elmennek mellettem, mintha nem is lennék, akkor min is izgatom magam?
Bátor lettem és elkezdtem a kedvem szerint öltözködni! Mit mondjak? Felemelő, izgalmas, boldogító a szabadság! Napi boldogság-hormon! Felszabadító!


Mit szeretek? Mindent. Szeretem a sportos, farmeros öltözéket. Szeretek romantikus hölgynek öltözni. Szeretem a minit, a midit és a maxit. Szeretem a kabátokat! Télikabát, átmeneti kabát, kiskabát, kötött kabát, szövet kabát, bőrkabát…… Szeretek elegánsan felöltözni. Imádok laza cuccokba járni.
Lányok, asszonyok, nők, csajok! Próbáljátok ki! Ti mit gondoltok ezekről?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A bejegyzéshez az első hozzászólás már megérkezett.
Légy te a második, aki folytatja!

  1. Etelka. Élvezettel olvasom a sorokat. Élmény az őszinteséged hangját hallani. Üdv Kata

envelopephone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram