Az új anyagok közötti válogatás és az alapos tervezés után eljött az első ruhapróba ideje.


Nagyon izgultam, mint mindig. Más képeken és modelleken látni a ruhákat és más, önmagunkon. Szembesülünk kissé szabálytalan formáinkkal, és esetleg csalódás is lehet, hogy a mi testünkön nem olyan, mint a modellen. Persze, csak akkor, ha nem vesszük figyelembe Andrea varázsos szemét és keze munkáját! Sikerül meggyőznie arról, hogy nem múlt el az idő, sőt, a formám tökéletes és csinos. Gyakrabban kell ide jönnöm!


Az anyag színe még most is nagyon elvarázsol. A hasított bőr hatású, puha velúr anyag tartása szépen formálja az alakom. A próba során Andrea korrigálja a kisebb eltéréseket. Megbeszéljük a ruha hosszát és betűzi az anyagot. Így láthatóvá válik számomra is, mennyire sokat jelent a jól megválasztott hossz. A magasságom és a testalkatom is optimális a térd közeli hosszúságtól.


A ruha ujján elidőzünk kicsit. Mennyire legyen hosszú és mennyire nem. Legyen rajta valami, vagy csak egyszerű elszegés. Lesz ott oldalt egy kicsi hasíték.


A nyak vonala a másik, amit jól át kell beszélnünk. Mennyire legyen mély a kivágás? Elől egy sálgallér fog kanyarodni, hátul mélyebb kivágással. Talán valami díszítés is kerül oda, ahol a gallér íve összeér. Egészen szerény kis plusz kell csupán rá, hisz az anyag és a mesterien megalkotott fazon lesz ennek a ruhának a nagyszerűsége.


Nem csalódtam ma sem. Andrea csinos nőt varázsol belőlem megint! Hazafelé elgondolkoztam, milyen kiegészítőt tegyek fel majd hozzá? Mit gondoltok? Gyöngysor és gyöngy fülbevaló? Rózsakvarc nyaklánc? Esetleg az a szép együttes, amit a barátnőmtől kaptam?
Mit gondoltok?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

envelopephone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram