Dolgos ember, hogy állok a listádon?
Tele vagy nagy ötletekkel úgy látom.
Gondoltál rá, hogy együtt élhetnénk?
Húsz év múlva egy pár lehetnénk?

Ha az összes álmaid már a tűzben égnének
Melyik legkedvesebbet mentenéd meg ?
Ha már a kerítésig elérnek?
Vajon félnék ?
Vajon félnék ?


" Magadat kell átalakítani, ha sorsodon változtatni akarsz. Ha belül változol, megváltozik a “kívül” is. Lelked sugárzása messzire hat, átvarázsolja a külvilágodat.
De magadon kell kezdeni! Ha külső harmóniára vágysz, először magadban kell összhangot teremtened. Ha szeretetre vágysz: szeretned kell! Ha társra vágysz, alkalmassá kell válnod a társulásra.
Akiben ez a “benső mágnes” működni kezd, nem akarja a másikat sem elnyomni, sem manipulálni – úgy vonz, hogy mindenkit meghagy a maga szabadságában. Az emberek ezt megérzik."
Müller Péter

Minden fejben dől el. Dolgozni kell rajta. Megismerkedni önmagunkkal. Megismerni és megszeretni, elfogadni. Ha már együtt tudsz élni önmagaddal, na, akkor leszel képes boldog kapcsolatokra. A nő a lelkétől szép. A lelked pedig a tiéd! A te sarad, hogy mennyit teszel az állapotáért. Már a kicsi gyereket is úgy tanítom, hogy fejleszted az elméd és ápolod a szíved. Egyik sem lehet erősebb a másiknál. Bármelyiket elhanyagolod, sosem leszel teljes és egész.


Az élet csodája és nagyszerűsége a sok különböző ember, nincs két egyforma. Mindenki más. Mindenki más csoda a pillangó testében! Te is, aki most engem olvasol! A szép szárnyad csak akkor látható, ha sugárzod belülről. Vehetsz drága holmikat magadra és kenhetsz ezer kencét, a lelked mindent felülír. Nincs az a botox, ami elrejtené a házsártos asszonyt. A szép nő nem a súlyától, a ruhájától, a baba-testétől ragyog, hanem a lelkétől!

Ritkák manapság a jó kapcsolatok. Félünk tőle. Vagy én - vagy te. Rendszerint mindketten félünk, főleg azért, mert saját magunk előtt is kiderül, mi az, amit nem óhajtunk, és nem merünk megpillantani önmagunkban. A jó párkapcsolathoz bátorság kell. Nyíltság. Nyitni pedig csak az mer, aki nem fél meglátni önmagában mindazt, amit nem szeret, és nem fél kiadni másnak a "titkos kódjait. " Ezt csak azzal tudod megtenni, aki szeret téged. Vagyis tudod, hogy jót akar Neked.


Nincs szükségem e világra hogy elégedet legyek
Minden amire szükségem van az te kegyed
Csak a veled töltött idő örömteli számomra
Szükségem van erre az egyszerű ösztönző álomra.

Ha az összes álmaid már a tűzben égnének
Melyik legkedvesebbet mentenéd meg ?
Ha a kerítésig érnék?
Vajon félnék ?
Vajon félnék ?


Ne félj! Élj! Élj! Nyisd ki a szíved és engedd az életnek, hogy boldoggá tegyen! Úgy menj ma az utadon, hogy mindenki láthassa ragyogó pillangó szárnyadat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

envelopephone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram