Az ősi megérzés

A nő prototípusa a Természeti Asszony, a bennünk megbújó ősi képesség birtokosa. Ott van valahol mélyen. Akiben van affinitás, még meri hinni, hogy tud és megérez, az felélesztheti ezt magában. Kivételes nyugalommal és bizalommal önmagával szemben, megtapasztalhatja újra.


Sok mese, monda és régi történet segíthet ebben. Bizonyos pszichikai élményekkel felidézhető. De én ennél sokkal egyszerűbben közelítem meg ezt. Olvastam történeteket a Farkasasszonyról, a Látóról. Kerestem kapcsolatot sok ismert mesében is. De nekem ezek nem segítettek. Lehet, hogy azért nem, mert én hiszem a megérzéseim. Vagyis nem kell olyan mélyen magamban keresgélni.


Akik bizonytalanok, tétovák, nem tudják saját tempójukat tartani, azok ne keressék. Akik semmire sem mernek egyedül vállalkozni, feltárulkozni, vagy mentort kell keresniük az élethez, azok ne kutassanak magukban. Az egészséges nő hasonló a farkashoz, erőtől duzzadó. Tisztában van a határokkal, leleményes és merész. Az erős asszony nem csak a két szemével lát, hanem a sokszemű intuícióval.


Tehát, először az erődet kell megtalálnod. Képessé kell válnod elcsendesedni, befelé fordulni. A tudás a zsigereidben van és nem a fejedben! A lelki egészségedhez kell a testi erőd mindenképpen. A fizikai állóképességed az első lépés.

Nem hiszem, hogy bárkinek az én utamat kellene járni, de talán lehetek irányt mutató. Fontos a rendszeres testmozgás, nem csak úgy néha-néha. Életkorodtól függetlenül legyen izomzatod! Egészségesen táplálkozz! Edzőtermi tornával kezdtem, személyi edző segítségével, hogy sérülés nélkül érjek el eredményt. Ez idő alatt kialakult izomzattal már bátrabban lehet dolgozni a tovább fejlődésen. A mindennapjaim része a gyaloglás és a kerékpározás. Mérem időnként a teljesítményem, hogy tartsam a szintem.


Fontos az egészséges önbizalom! Nem a külvilágnak kell tetszeni, hanem elsősorban önmagadnak. Ha ezt megtalálod, tapasztalod, hogy mások is elismerően néznek rád. A belső kisugárzásod a mérvadó és nem a született adottságaid! Ettől ne tántorítson el senki! Nincs az a botox, ami a lelket kisimítaná, és hiába minden a nélkül. Ha pedig egyensúlyban vagy önmagaddal, akkor ragyogsz kifelé. Ha magabiztosan, büszkén viseled a tested, akkor a veled született feminin erődre is támaszkodhatsz.


Testi és lelki egészségedben pedig képessé válhatsz a belső hangod hallására. Szilárd alapokon állva hittel fogsz befelé fordulni és mered hallani, érezni önmagad.


Az ősi női intuíció további lépéseiről pedig a következő cikkemben írok neked. Keresd!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A bejegyzéshez eddig 2 hozzászólás érkezett.

  1. Nagyon igaz,oly igazságot,valóságot írsz,magunkat kell,megismerni,önmagunkat fellvállalni.

envelopephone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram