13 csakrás meditáció

A meditáció a napi rutin része kell, hogy legyen, de másokkal együtt, közösen meditálni, az sokkal átütőbb, nagyobb élmény.
Másokkal együtt lenni meditáció alatt, inspirál. Megérzi a bensőm a többiek rezgését és mélyebben tudok elmerülni. A belső lényem érzi ezeket a hatásokat. Hiszem, hogy az együtt meditálás az univerzumra is nagyobb hatást gyakorol. Időnként szükséges is ez, hogy új erőt, inspirációt, tapasztalatot nyerjek a lelkem megtisztításához. Amikor az értelmem csendessé és nyugodttá válik, ugyanakkor éber is. Ez az üres edény aztán fénnyel és békével tud megtelni a meditáció által.
A csoportban vannak régi ismerősök és újak is. Megbeszéljük, kinek milyen hírei vannak. Ki miért jött most. Ki mit vár ettől az együttléttől. Ezt a típusú merülést még nem próbáltam. Sok új részlet van benne. Hamar ráérzek a hullámra, sodor magával a lelkem. Mély, lila, ibolyaszín sötétségbe merülök. Egyre gyorsuló sebességgel keringenek körülöttem a csakráim. Kiürültem, csak a súlytalan lebegés, lélegzetet alig veszek. Hangokat alig hallok, a csengetés alig ér el hozzám. Lassan és nehezen térek vissza a valóságba. Sokáig megmarad a transz állapot. Órákig elemezem még magamban, mi és hogyan jött föl, mit jelezhetnek lelkem állapotáról ezek a tapasztalások. Nem ez az első alkalom, amikor a meditáció döbbent rá, mi is történik velem, milyen úton járok éppen, hogyan dolgozom föl életem eseményeit. Érzékeny vagyok, így erősen reagálok mások érzelmeire is. Ezeket nem mindig jól értelmezem. Jó egy ilyen alkalom, hogy minden a helyére kerüljön. Most is érzem, hogy sok bennem a gyanakvás, pedig igazán tiszta érzésekkel van felém valaki. Megnyugtató.
Sokáig velem marad ez az élmény! Meséljetek, ti hogyan lazítotok? Milyen módszeretek van az agy karbantartására? Mit tesztek a lelki egyensúly és a lelki béke megőrzése érdekében?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

envelopephone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram