Néha összejönnek a dolgok. Na, nem a valóságban, hanem csak a fejedben. Túlreagálsz. Mert sok. Mert sokk. Mert elfáradtál. Belefáradtál. Megfáradtál az életbe. Miért? Mert sok a sokk. Mert elhagytak, lehagytak, kihagytak, átvertek, levertek, meg….. Jó, meg nem vertek. Az élet azonban mind ezt nem tudja, és csörgedezik tovább a medrében. Reggel kezdődnek a napi feladatok…..


Önsajnálat itthon marad és indulok. Ma a szolgáltatók napja van. Láss csodát, ott is emberek vannak. Érző, lélegző, empatikus emberek! Empatikus!!!! Tényleg. Empatikus.


Az első a Vízmű! Közlekedési okokból. Szóval, Vízmű! Tündéri, kedves, empatikus ügyintéző. Nem töltöttem ki mindent. Nem minden szakszerű. Nem baj. Segít. Megért. Praktikus és hatékony. Tényleg tündéri, mert nem cikiz, megért és segít. Jegyzeteket készítek, hátha még a nap során segítségemre lesz. Lett!


Gáz és villany. Terv túlteljesítve, mert külön helyszínre készültem. Egy parkolással megoldva! Sok a papírmunka, bizonytalan kérdések és válaszok. Meg, különben is, az élet nem szakszerű. A hölgy komoly és udvarias. Eligazodik azonnal a rendszerben. Finoman irányít. Megért és praktikus. Ez a szerencsém! Mert otthon csengettek a szerelők és nem nyitottam ajtót. Mert nem vagyok otthon! Jó. Sietek.


Szerelők a Digitől. Szar az internet. Nem működik, pedig kellene. Megoldják. Udvariasak és szakszerűek. Beszélgetünk, társalgunk. Segítenek és megoldják. Semmi fakszni. Csak megoldják, és utána gyorsan távoznak. Utánuk marad egy gyorsabb és jól funkcionáló kapcsolat. Hurrá!


Okmányiroda. Nem hoztam vizet. Szomjas leszek. Nem leszek, mert már soron következem. Az ügyintéző egy angyal. Földre szállt. Gyors és ügyes. Számítottam egy óra itt tartózkodásra. Felesleges volt.


Liza. Jön, hogy velem legyen és vidámítson. Mert sok a feladat, mert szomorú vagyok. Nem vagyok. Csevegünk, vihogunk, kicsit vásárolunk és utána kávézunk. Sokat beszélünk és érzünk. Megérzünk és megértünk. Megnyugvással összegezzük, hogy ez egy tevékeny, eredményes és jó nap volt!


A nap hőse azért a Vízműves ügyintéző. Ő volt a legkedvesebb és legpraktikusabb! Imádom!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

envelopephone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram