Soha nem fogom megérteni azokat az embereket, akik abban lelik örömüket, hogy megpróbálnak másokat a földbe döngölni. Az a föld előbb-utóbb meg fog nyílni alattuk.


Mindig mindenkiről a jót feltételezem. Nem a rosszat várom, hanem a jót gondolom. Ezzel bevonzom a jó tulajdonságát azoknak az embereknek is, akik nem pozitívak, nem egyenesek. A jó mindenkiben ott van, ha el is akarja rejteni. Eredendően nem háborúra és gyötrelemre születtünk. Hiszem ezt teljes szívemből!
Egy emberöltő alatt sokféle embert megismerünk. Sok embert ismerek én is. Sok embert szeretek én is.

Vannak, akik közelebb is jöhetnek hozzám. A legjobban azokat kell szeretni, akiket a legnehezebb. Leírtam már ezt a mondatot, de néha nagyon bele látok és akkor vérzik a szívem. Vannak emberek, akiknek az utolsó kötél az a vékony hajszál, amit a szeretetem jelent.


Néha felébred bennem a kétkedés az Élet nevű játékossal szemben. Vajon miért mér néha elviselhetetlen terheket emberekre. Látni kívülről valaki harcát önmagával, az élettel, a fennmaradással, nagyon fájdalmas. Megmenteni senkit sem lehet, mindenki csak önmagát mentheti meg. Sok könny végig nézni, amikor egy ember harcol. Önmagával, a benne alvó, vagy éppen harcoló lidércekkel. Önnön börtönéből soha ki nem törni képes.


Szívszorító érzés szembesülnöm azzal, hogy valaki eltávolodik tőlem, hogy ne rántson le a saját harcával. Mennyire kell tisztelni és szeretni valakit, hogy képes legyen egy ekkora áldozatot meghozni!

Átértékeltem az elképzelésem a szeretetről! Arról, amikor feláldozza magát valaki egy másik emberért! Amikor megment engem valamitől, amiről tudja már, hogy nem a boldogsághoz vezet.


Kérlek nagy Sorsrendező, adj mindenkinek elég erőt, hogy megtalálja Önmagát! Adj mindenkinek elég boldogságot, hogy több legyen az öröme, mint a harca! Adj neki vidám reggeleket, ne csak búskomor naplementéket! Senkinek ne kelljen megérni az érzést, hogy a föld megnyílott alatta!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

envelopephone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram