Kritikát kaptam. Túl, nyitott vagyok. Igaz, nem vitatom. Talán azért lettem ilyen, mert szinte egészségtelenül taszítanak a titkok és a titkolózás. Voltak pontok, amikor kemény titkokkal kellett szembenéznem, és talán így dolgoztam fel. Talán. Azt gondolom erről, hogy igazán kényelmes hozzáállás a nyílt őszinteség!


A nyílt személyiségem aztán táplálkozhat a csillagjegyemből is. Igazi Nyilas vagyok! Oké, nem egy kentaur, de az nem is szeretnék. Félig ember? Nem, nagyon ember, egészen emberi lenni, az a fontos nekem. Női kentaur…. A francba, még elképzelni is hátborzongató!


De a többi jellemző nagyon is illik rám. Szívem mélyén ott a vágy, hogy megértsem az életet, ez hajt előre. A miért. Nem a külsőségeknek élek, a pénz sem érdekel igazán. Legyen, amennyi kell, a többi felesleges. Magamnak élek, a saját vágyaimnak, elképzeléseimnek. Nem másnak, nem egy másik embernek.


Ezt olvastam valahol és nagyon hízelgőnek találom. Extravagáns, nyitott, nemes lelkű. Remélem, valóban extravagáns! Ez tetszik. Személyiségem lényegi vonása a bizalom, a hit, az optimizmus. Állandóan figyelem az embereket, és hamar ki is ismerem őket. Azzal nem tudok azonosulni, hogy Nyilas lényem nem szereti a hétköznapokat, és hamar kiábrándulok ebből. Nem. Szeretem a hétköznapokat. Már, ha vannak unalmas hétköznapjaim. Mert ilyenek, mintha nem is lennének.


„Élni és élni hagyni!” Nagyon fontos számomra a szabadság, a másik szabadságvágyát is tiszteletben tartom. Volt, aki ezzel visszaélt. Az már az ő gondja. Nem engem sértett meg a tetteivel, önmagát csapta be csupán.


Nyilas lelkem vidám! Szeretem a mulatságot, a táncot, a zenét, és a gyerekeket. A gyerekek fontosak az életemben. Ők is érzik ezt és kedvelnek engem. Kedvelnek az állatok is. Egész életemben mindig volt olyan állat a közelemben, akivel szinte emberi kapcsolatom volt. Eszembe jutott Hanzi, a libám, aki szeretett a nyomomban járni és olyan hangokat adott ki közben, mintha beszélne hozzám. Matyi kutya a ki nem mondott kéréseket is értette. Mici kicsit uralkodó természet. Nem bírja, ha dorgálom.


Mit gondoltok erről? Ti mennyire látjátok magatokat a csillagjegyetek szerint meghatározottnak?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

envelopephone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram