Kedves Olvasóim! Kedves Követőim!

Egy hónapja kezdtem a blog bejegyzések feltöltését. Nagyon élvezem ezt a tevékenységet!

Naponta találkozom olyanokkal, akik elmondják milyen élmény nekik találkozni a gondolataimmal. Néha olvasok Tőletek hozzászólást, vagy látok „tetsziket”. Elkezdett foglalkoztatni a gondolat, kik vagytok? Azt ugyanis nem tudom, kik olvasnak engem! Csak akkor tudlak azonosítani, ha hagysz valami jelet. Kérlek, tedd ezt meg! A blog web oldalán minden cikk végén írhatsz véleményt. De, ha csak a neved írod oda, már akkor is felismerlek! Mutassátok magatokat!


Túl a technikai problémákon, a működés apró fogásain, már a tartalom az egyetlen, ami fontos. Szóljatok, kérdezzetek ti is! Van valami, amiről szívesen olvasnád a véleményem? Mi az, amit nem írtam még meg, de érdekelne titeket? A személyes blogom inkább napló, de gyakran fogalmazok meg aktuális problémákat, vagy csak elmélkedem a világom dolgairól.


Köszönöm, hogy társaim vagytok ebben a játékban! Köszönöm, hogy érdekelnek a naplóbejegyzéseim! Maradjatok velem ezután is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

envelopephone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram