Az eladó kiáltott fel egy üzletben. Amikor benyomultunk mind az egy napos kis kiránduláson. Most veszünk valami emléket ebből a városból. Ne induljunk haza „vásárfia” nélkül.


Mi is legyen az? Hisz annyi csentresünk van már! Vegyünk egy csinos ruhát! Vidám derűvel válogattunk. Nem csak magunknak, hanem egymásnak is. Nézd ezt a piros ruhát, pont illik rád! Jaj, de jó az a szoknya! Mit gondoltok erről a bő nadrágról?


Aztán kezdődött a próba, néha ketten egy fülkében. Kit zavar már a teste? Sőt, a másik teste sem bámulni való. Egyek vagyunk. Nincs már takargatni való. Néha egy kis csipkelődés a nagyobb pocakról, vagy szélesebb csípőről, de csak szeretettel. Őszinte, baráti kritika és támogatás a megfelelő darabot megtalálni. Megtaláltuk!


Két üzletben is megkacagtattuk az eladót és az ajtóig kísérte vidám csapatunkat. Dicsérték a csivitelésünket, a mókás stílusunkat, és persze örültek a bevételnek. Mi pedig értékeltük a munkáját, hogy átrendezte a kirakatot a megfelelő méret miatt. Doboz halmokat dúlt szét a kívánt színű táska miatt.


Az utcán kamasz lányok vidámságával értékeltük át a vásárlást. Mennyi öröm is tud lenni egy kis közös shoppingban! Kár, hogy ott hagytad azt a blúzt, jól állt rajtad! Aranyos ez a táska, jó, hogy megvetted! Ha a lányomnak nem tetszik az ajándékban megvett póló, akkor még én is viselhetem!


Édes Istenem, milyen szép is a világ! A csajos program nem korfüggő! Nagyon jól kikapcsol. Rezgésünk magasan a boldogságtól. A buszon kicsit sajnáltatjuk sajgó lábaink. De inkább csak tréfásan, mint komolyan. A lépésszámlálók értékei megnyugtató magasságokban. Vidámak és büszkék vagyunk magunkra.


Szép nap volt veletek, Csajok! Köszönöm!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

envelopephone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram