Időn Kívüli Nap

Az Időn Kívüli Nap a maja naptár különlegessége. Náluk az év utolsó napja július 24. A következő év első napja pedig július 26. A kettő közötti nap, július 25-e pedig egy időn- és téren kívüli, úgy is nevezhetjük, mátrix nap. Egy egyedi és különleges, hihetetlenül erős spirituális erőkkel bíró nap.


A Galaktikus Szabadság napja, amikor megkapjuk a lehetőséget, hogy szabaddá váljunk a gondolataink korlátaitól. Ez a nap, amikor önmagamat helyezem a középpontba. Gondolatban kezet fogok a lelkemmel és szabadon engedem a bennem rejlő titkokat. Különben is, szeretem a határaimat feszegetni!


Hangfürdőre mentem. Nagyon kellett már, jó ideje nem voltam. Július 25 pedig még nagyobb élménnyé tette az eseményt. A kivételes erő adott ma a hangfürdőnek egy sajátságos hangulatot is. Néha kell igen is, egy kicsit önmagunkra fordítani a tudatunkat. Ilyet ritkán teszünk, nem növeljük szándékosan az egónkat. Tettük ma ezt egy egészséges tudattal, hogy kitisztuljon az elménk, egyenesebb legyen az utunk.
Ismerősök és barátok társaságában, tökéletes környezetben, nagyon hatásos a megtisztulás. Ellazulva, teljes befelé fordulásban a hangok megtalálták az utat hozzám. A hangfürdő leghangosabb szakasza különösen megrezegtetett. Különös húrokat pengetett az elmémben. Néhány dologban érdekes gondolataim lettek.


Néha túl erősen koncentrálok kifelé. A döntéseim erősen meghatározzák a kívülről érkező impulzusok. Mindenféle hatások befolyásolnak, és ezért elvárok magamtól felesleges döntéseket is. Ma megéreztem ezek erőltetettségét. Mi van akkor, ha hagyom a dolgokat csordogálni a saját medrükben? Legyen, aminek lennie kell! Semmi döntés, elhatározás, vagy tudatos tevékenységem nélkül! Mi van, ha csak szemlélem kicsit a világom és várom, mi lesz később?


Léptem egy lépést hátra és feltettem a szemüvegem. Rendben. Legyen, aminek lennie kell! Én majd megfigyelem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

envelopephone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram