Ragyogó tavaszi kedvem hideg és esős reggel teszi próbára. Sötétben ébredni és felkelni próbatétel. Igyekszem derűmet mélyebb magamba nézéssel és nagyon finom kávéval fenn tartani. Ami belül van, az határozza meg az életem. Mit nekem hideg eső, szél, vihar, természeti csapás! Belül tűz ég és szeretet világít!


A “Jó reggelt” és “Jó éjt” üzenetek aktiválják az agyban azt a részt, ami a boldogságért felelős.


Ezt tegnap olvastam több más meglepő tény társaságában. Azonnal megvilágosodtam! Mindennapos szertartás a szeretteimmel a „Jó reggelt”és a „Jó éjt, aludj jól”. Nem egy otthonban ébredtünk, de azért gondolunk egymásra. Néhány kattintás és már egymásra is hangolódtunk. Jeleztem, hogy eszembe jutottatok. Jelezték ők is, hogy nem feledkeztek meg rólam. Pici, szívet melengető gesztus, amiről nem is tudtam tegnapig, hogy igen is, számít. Nem csupán egy játék, hanem teszünk egymásért, hisz megérintjük a másik boldogságát.


Ma reggel tehát az egyik hálám azokért szól, akik részesei ennek a gesztusnak. Szánnak rám néhány pillanatot, hogy jelezzék, felébredtek és már eszükbe is jutottam. Akiknek én is küldhetek egy esti vagy reggeli köszöntést, mert vannak nekem.


Számtalan apró kicsi boldogság, amelyek megadják a hangulatom. Volt idő, amikor ezeknek nem tulajdonítottam elég jelentőséget. Nagyot vártam, durranást, aranyozott vágyakat, csillogó ajándékokat, hatalmas ígéreteket. Aztán eljött az idő, amikor megtapasztaltam, hogy életem pici boldogságcseppjei az óceán, amiben úszkálhat az életem és boldogságom. Ez az óceán pedig hatalmas, nagyobb, mint bármi, ami megvehető! A boldogság nem mérhető semmilyen mércével, pénzzel főleg nem. Kicsi házikóban legtöbbször nagyobb szeretet lakozik, mint palotákban.


Egy üzenet még nem ment el. Kedvesem, aludj még! Nem foglak felzavarni korán, sok volt a munka, hosszú volt a munkahét. Aludj! Amikor a kapcsolatok alapja a tisztelet, megértés és szeretet, gondolunk egymás kényelmére is. Nem ugráltatjuk egymást, nem követelőzünk. Érezni tudjuk egymás nehézségeit és örömeit, és ebben támaszok is tudunk lenni.


Jó reggelt ébredők és aludjatok kimerült szeretteim!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

envelopephone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram