Az élet különböző szakaszaiban maradhatsz egyedül. Most az idősebb korban előforduló esetekre fókuszálok. Megözvegyülsz vagy elválsz. A hátralévő életedet sem szeretnéd egyedül tölteni. Hát belefogsz a társkeresésbe! Ti voltatok már ilyen helyzetben? Mihez nyúltatok? Személyes alkalmak? Hol? Netes oldalak?

Na, ez aztán a buli! Hol ismerkednél? Megpróbálod a társkereső oldalakat. Igazi lenyúlás az egész…..Fizetsz sok helyen a nagy semmiért! Ha meg jönnek a lehetőségek, akkor nagyon nehéz eligazodni közöttük. Lehet velem vitatkozni! Nagyon cifra dolgokkal találkoztam. Mintha senki sem társat keresne…… Legalább is nem a pozitív értelemben. Burkoltan sok minden benne van. Ezeket most nem is sorolnám, csak azért, hogy nevessetek vagy megbotránkozzatok. Hanem egy nagyon érdekes tapasztalatot osztanék meg!

Akár férfi, akár nő, elégedetlen a másik nem keresésével! Mintha az ellenkező nemű nem jól keresne, közelítene. Mintha az ellenkező nem, hazudna magáról, ködösítene, tagadna és sunnyogna! Mindig a másik a hibás! Pedig bizony, nagyon is azonosak a kritizált problémák! A randin meglátott partner nem is hasonlít a fotóra. Vagy azonnal nyomul és már bizalmaskodik, intim területekre utal szinte azonnal. A megélhetési társkereső szintén egy külön ember típus. Fiatalon talán beleugrunk egy ilyen kapcsolatba, de élettapasztalat segítségével már gond nélkül elkerüljük.

A személyes tapasztalatom? Szégyellem, de egy végtelen hosszú tiltólista! Tudom, nem megoldás, de valahogy el kellett rendeznem a nekem nem tetsző jelölteket. Van szerencsére sok jó ismerős, akivel ha nem is kerültünk személyes kapcsolatba, de sokat beszélgetünk, segítünk egymásnak eligazodni a napi rutin buktatóiban. Az egyetlen siker az valóban megérte! Ha nem is lesz teljes a boldogság, nagyon szép ajándék az élettől! Neked vannak hasonló tapasztalataid?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

envelopephone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram