Fontos darabja az öltözékünknek. Sőt, nagyon fontos darab a mindennapjainkban. Ha minden optimális, nem is érezzük, mennyire az. Aztán történik valami nem megszokott, és azonnal a középpontba kerül.
Egészségügyi problémám miatt elkezdett a lábam dagadni. Vártam, majd múlik, de nem elég gyors a javulás. A járás néha kínzóvá válik. Reggel még valahogyan elviselhető, de később csak fokozódik. Válogatok a cipőim között, de rájöttem, sok tágabb, bővebb fazon sem mindig megoldás. Szóval, kemény problémát okoz.
Közeleg egy számomra nagyon fontos esemény, ahol a megjelenésem is fontos. Nem hiszem, hogy ez csupán női hiúság, egyszerűen civilizációs elvárásunk, hogy megjelenésünk az alkalomhoz illő legyen. Mi lehet a megoldás?
Irány a Márkó Cipőbolt, ahol Császár Szekeres Mária segít a megoldásban! Alkalmi, csinos, de mégis kényelmes cipőt szeretnék. Olyat, amiben a nem dagadó lábam is jól néz ki, és a dagadt lábfejem is elfér. Fontos, ugye, hogy ne lépjek ki belőle járás közben, de elférjen a püffedt lábfejem is. Sőt, mindezek mellett csinos is legyen.


Mária felkészülten várt rám. Több cipőt is megpróbáltam. Mindegyik megfelelt az elvárásoknak. Jelen esetben a tömbsarok jöhet szóba, hogy a járásom a baj ellenére is biztonságos legyen. Ez a saroktípus csökkenti a terhet a lábfej elülső részen. A csillogó aranyszínű kényelmes volt, a sarok méret is elviselhető.

A szintén pasztell árnyalatú sarok magassága sokkal optimálisabbnak tűnt. A harmadik, amit még kiválasztottam és felpróbáltam, mind sarokméretben, formában, viselhetőségben is megfelelt. Ennek a sarok kidolgozása tetszett meg. Ez a cipő egyedi jellemzői miatt lett a nyerő. Megvásároltam.


Mária ellátott praktikus tanácsokkal is. Kaptam zselés betétet, amit ha a cipőmbe teszek, kényelmesebb lesz benne a járás. Jelen esetben, ha a jó lábam cipőjébe teszem, korrigálja a méret különbséget. Esténként itthon járkálok benne, miután bőrtágítót fújtam a belsejébe. Így a bőr szépen hozzáidomul a deformált lábrészhez.

Köszönöm szépen a segítséget! Ide máskor is szívesen betérek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

envelopephone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram