Bármit teszel is, tedd örömmel, szeretettel, legyél benne teljesen! Akkor fog az építeni téged is. Az általad hozzáadott érték az alkotás. Tőled lesz több és jobb, mint egyszerű pénzkeresés, vagy barkácsolás. Az alkotóképesség egyfajta hozzáállás, megközelítési mód, ahogyan a dolgaid szemléled. Egy ember nem lehet jó mindenben, de mindenki jó valamiben.

Az alkotóképesség egyfajta isteni eredetűvé tesz bennünket. A bennünk lakozó képesség közelebb visz bennünket Istenhez, mindenek megalkotójához, a legkreatívabbak közelítenek a legjobban. Nem számít milyen alakot ölt az alkotóképességem, az a lényeg, ami kifejezésre akar jutni általa. Amit létrehoztam, az pedig nem a birtokom. Az alkotás egyszerre okoz örömöt nekem és másoknak is.

Különös vonzalom fűz a műveimhez, gyakran olvasgatom őket utána is, hogy már befejeztem a formálást. Az alkotóképesség kártyájához tartozó kép nagyon sokat mesél nekem, mert különösen jó érzés, hogy hagyom megmutatkozni a belőlem fakadó ellentétes érzéseket is. A tűz és a víz, ég és föld, jéghideg és forró ugyan abban a lélekben, izgalmas érzelmek szülője. Nagyon érdekes érzelmeket váltanak ki ezek az ellentétek, amikor találkoznak.

Gondolataim motorja ma, kedves barátnőmről született írás. Ő benne él az alkotásaiban, sokféleképpen fejezi ki magát, és szórja maga körül a műveit, mindannyiunk örömére. Mint szeretetcseppeket, adja tovább a kész tárgyait, hogy mi is gazdagodjunk általa. Nem tartja meg magának, szétszórja! Nem úgy, mint a szél a lehullott leveleket, hanem teljes szívvel, odaadással. Egyszer szólt nekem, hogy ez, amint kész, az enyém lesz. Úgy lett. Tehát az alkotás alatt végig, nekem adta a szeretetét abban a műben, beleszőtte önmagát is. Nem lehet vitatni azt a tényt, hogy az alkotás istenivé teszi az elkövetőjét!

Legyen szép napunk ma is! Engedjünk az alkotókedvünknek, a bennünk lakozó isteni eredetnek! Készítsünk magunk és környezetünk boldogságára szép szeretetcseppeket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

envelopephone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram