A napok gyorsan kergetik egymást. Néha alig bírunk lépést tartani önmagunkkal. De, szerencsére, jönnek laza és kíméletes idők, amikor szabad egy kicsit elelmélkedni a világom folyásán. Megengedhetek egy kis tervezgetést és tétovázást. Nagyon jól esik elmorfondírozni azon, hogy az ablakot pucoljam, vagy a szekrényt rendezzem át? Na, ez csak vicc volt! Derüljetek velem, így szombat reggel!

Ma reggel a napi menetrend tervezésében az állított meg, életem melyik része az, amit elhanyagoltam, arra kell ma a kis szabadidő. Kiabálhattok, hogy kimaradt két pilates, de nem rogyok a szőnyegre egyedül. Fegyelmezetlen vagyok az egyedül tornázásban, a felét csak ellazulnám. Utána meg kedvetlen lennék, hogy minek is erőltettem.

Az idő pocsék, csak így egyszerűen, de nekem ma énidő kell! Valami pozitív énidő, mert a héten csak rohanás volt! Külön hangsúlyos ez most azért, mert a szüleimmel sok időt töltöttem szakrendeléseken, és az borzasztó. Tehát, megéri törődni magammal, a testi és mentális egészségemmel, hogy nekem ne legyen nagy szükségem orvosra. Láttam a sok órányi várakozás alatt, hogy vannak, akik szórakoztatónak találják az ottlétet, de az nem én vagyok.

Milyen énidő legyen? Csajos? Készítsek valami finom arcpakolást a konyhában, és közben filmet nézzek? Mit szóltok? Tojássárgája, méz, oliva, szódabikarbóna, és felkenés előtt pár csepp citrom bele? Esetleg a szódabikarbóna helyett kávé? Az utóbbi nagyon élénkíti a bőröm.
Kulturális énidő? Mozi!!!!! Nagyon régen voltam már moziban. Meg kell néznem a műsorokat. Dráma és horror ma nem kell!
Igazából a mozgás hiányzik nagyon. Egy jó hosszú tekerés használna a legtöbbet, ha az időjárás pártolná az ötletem. Majd kiderül! Nem igazán javít a hangulatomon sosem a heverészgetés. Valami okból, belőlem kifelejtették a szundikálós részt. Ha a pihenésnek ezt a fajtáját választom, akkor estére már csak ideges és fáradt vagyok!

Jó reggelt mindenkinek! Ma énidős napom lesz. Mindegy, hogy mit választok, biztosan jól fogok szórakozni! Kell magam kényeztetni, törődni a testemmel, lelkemmel, fő az egészség. Legyen szép napotok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

envelopephone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram