Nem rég írtam arról, milyen közösségekhez csatlakozhatunk, melyek azok a lehetőségek, amelyek akár a magány-érzésünket is enyhíthetik. Fontosak a kapcsolataink, nagyon káros a bezárkózás. Természetesen fontosak azok a tevékenységek is, melyeket ezek a lehetőségek nyújtanak. A mozgás szerepét kiemelkedően fontosnak tartom az egészséges test és lélek megőrzésében.


A bejegyzés írásakor felmerült bennem a címben szereplő kérdés, de nem akartam összekeverni az akkori mondani valómmal. Megér egy külön cikket a téma.


Hol vagytok férfiak? Minden közösség ahová tartozom, vagy amelyeket csak megismertem, túlnyomóan nőkből áll. A közösségek körülbelül 5-10 százaléka férfi. Néhol jelen sincsenek. Több nőt ismerek, aki sok közösségnek is tagjai. Szinte egyik rendezvényről a másikra járnak, egyik nap még itt nyernek oklevelet, másnap már másban viszik el a pálmát.


Élnek, nem állnak le, viszi őket a lendület. Ne gondolj semmit félre és ne okoskodj! Nem a családot, vagy az otthont hanyagolják el! Csupán lekötik a bennük lévő életerőt. Az említett életforma még fitten tart és elvár tőlük, tőlem egy tartást és igényt önmagammal szemben. Állóképességben és megjelenésben, gondolkodásban és tartásban. Majd mi is leállunk, amikor odaérünk, de addig is nem a gyógyszer gyártókat és az egészségügyet gazdagítjuk, hanem önmagunkat és a családunkat.


Hol vagytok férfiak? Nem társkereső és partnerkereső szempontokra gondolok! Sőt, most ebben az írásban, kerülöm is ezt a kérdést. Csupán az egészséges egyensúly miatt! Tudod, amikor a hajó erősen egy oldalra dől, mert nem jól sikerült az elosztás! Amikor nagyon is belterjessé válik a kommunikáció. Amikor nagyon torzulnak apróságok, mert hiányzik a másik fele.


Nagyon megdöbbentett egy szituáció, amikor női vitánkat a közösség egyik férfi tagja egy aprósággal teljesen megoldotta. Semmi hiszti és magyarázat, csupán egy ültetési rend változtatás, és szent lett a béke.

Szeretek táncolni és gyötör egy apróság. Ne nevessetek ki! Vajon tudok még rock and rollt táncolni? Na, nem tanultam tánciskolában, csupán társaságban táncoltam. De nagyon szerettem! Most azonban, ha csatlakozom valamilyen táncos klubhoz, ott csupán más nőkkel gyakorolhatok. Az pedig nem ugyan az! Valahogy nekem zavaró az a tudat, hogy koros nők a méretes kebleinkkel hogyan is táncolunk együtt?


Szóval, megszólítalak benneteket! Hol is vagytok férfiak?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

envelopephone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram