A meditálás, a sok befelé figyelés érdekes gondolatokkal ajándékoz meg. Később kezdtem a blog írásához, ami még több figyelmet igényelt tőlem ebben az irányban. Akkor már gyakorlott voltam a meditálásban, az önismeretben. Nagyon erősen igyekszem hiteles lenni, de vannak témák, amelyeket kerültem. Ma egy ilyet veszek elő és vallok nektek róla.


Érdekes és kedves dolog motivált, hogy merjem ezt elővenni, az unokáim kedvenc plüssei. Ugyanis, általában van egy kedvenc, amelyikkel aludni is szeret, vagy amelyiket kiválasztja vásárláskor. Tehát, maminak is lehet ilyen.


Nem tudom, mennyire a nevem és mennyire a tulajdonságaim, nekem a farkas a kedvenc. Nevezhetem totemnek? A totem az a tárgy, mely a segítő lényt ábrázolja és szimbolizálja. Nekem nem a tárgy, hanem maga az állat, az élő állat, ami jelképes.


A téma felhozása nem lehet véletlen. Most aktuális feladataimhoz kapcsolódik. Talán, a segítségére van szükségem, hogy kigubancolódjanak a szálak? Ugyan is, a farkas a családhoz, elvekhez, hithez való hűség szimbóluma. Erősen ragaszkodik a hagyományokhoz, és védi a személyes szféráját. Ezek most az érzékeny pontjaim.


A Farkas kiváló tanár. Nem véletlen a nagy kezdőbetű. Most legyen, a Farkas! Jó jellemfelismerő, jó megfigyelő és igazi csapatjátékos. Szeretem megosztani a figyelmem és mindenem a szeretteimmel. Egyedül elveszett vagyok. Egyedül képtelen vagyok a létezésre. A Farkas, tehát én is, lojálisak vagyunk, állhatatosak és hűségesek. Nem tudom megosztani magam az érzelmeimben.


A Farkas jó szülő. Ez nagyon szép gondolat, szeretem ezt a kijelentést. Fontos volt egész életemben, hogy minden, ami tőlem elvárható és általam megtehető, az rendben legyen. Kicsit Akela, talán, nem csak a vérszerinti gyermekemre irányulnak szülői érzéseim.


A Farkastól, tehát tőlem is, nagyon messze állnak a vaskalaposság, a hagyományok eltúlzása, melyek mind elszigetelődéshez vezetnek. Egy csapatjátékos nagyon érzékeny a marginalizálódásra, és mindenre, ami ebből fakad.


Tehát, kedves Farkas, most támogass engem! A személyes szférámat ért támadásokat hogyan tudom békésen elrendezni? Mit kezdjek az egészségtelen és önző hagyományokkal? A falkám életében hatalmaskodó van. Hogyan kerüljön minden a megfelelő helyre?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

envelopephone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram