Itt az ősz! A testem fel kell készíteni a közelgő télre. A vitaminkészletem feltölteni és a szervezetem méregtelenítését is meggyorsítani kicsit. Az én módszerem az évszaknak megfelelő smoothik készítése. Nagyon kedvelem az ízeket is,amiket létrehozok ilyenkor.

Ma alma, sárgarépa a főbb összetevő. Valami okból, ősszel a sárga és piros italokat kedvelem. Nyers összetevőkből készítem, ezért a keményebb zöldségeket vagy gyümölcsöket lereszelem, hogy a turmixgép boldoguljon a pépesítéssel. Sokan mondják, hogy a héjában van sok vitamin, de én meghámozok mindent lehetőség szerint. Az alkotórészeket a gépbe rakom és először kis vizet teszek hozzá. Amikor már teljes a pépesítés, nem látok benne csomókat, akkor még teszek hozzá. Amikor kész, felhígítom egy literre. Ezt fogyasztom el délig. Csak frissen készítem, hisz egyes vitaminok később már veszítenek az értékükből.

A szervezetem, a testem és a bőröm, meghálálják ezt a gondosságot! Magam is látom az eredményt! A betegségek inkább elkerülnek és a fizikai állóképességem sem romlik annyira, mint általában a hasonló korú embereknél.

2 alma, 1 nagy sárgarépa lereszelve, fél citrom leve, 1 evőkanál méz
Irány a turmixgépbe!

Legyen mosolygós szép napunk! Egészségünkre! Tartsatok velem! Ti mivel gondoskodtok a testetekről? Hogyan próbáljátok megőrizni a testetek fiatalosságát? Osszátok meg ti is a saját módszeretek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

envelopephone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram