Csini vagy!

Aranyos mondat. Mind kedveljük hallani. Mindegy, hogy milyen helyzetben, mert jól esik, kedves és megerősítés, hogy abban a helyzetben megfelelő a kinézetünk. Az új pizsamámban a vasárnap esti filmnézéskor lehetek csini, vagy az edző ruhámban pilatesen, vagy a barátnőkkel a traccspartin, vagy a lányommal a színházba érkezve.

Ezért akadt meg a tekintetem egy pici bolt cégérén, Csini vagy. Várom az idő múlását, időpontra megyek az orvoshoz, nem éppen sétálva tölteném az időt a fájós lábammal. Meg aztán, a kirakatban meglátott pliszírozott szoknya is megtetszett. Bementem.


Ha az időjárás lassan megadja magát, a tavasz is erőre kap. Változtatunk az öltözködésünkön is. Nem lesz azonnal kánikula, ezért is hasznos lehet egy hosszabb szoknya. A másik ok, amiért megvenném, hogy eltakarja a térdem, a kötéssel, és nem látszik. Egy igazán nőies darab, amit sokféleképpen hordhatok. Most először is, nyugodtan vehetek hozzá egy jól kiválasztott edzőcipőt, pólóval és farmer kiskabáttal. Jó kombináció! Aztán, később, ha a lábam is bírja, kis körömcipővel, elegáns bőrkabátkával csinos lesz egy városi sétához, vásárolgatáshoz például. De, ugyan ez a szoknya nyári szandállal, amikor már harisnya sem kell, kedvencem lesz. Tehát, tavasz, nyár, ősz egyik hasznos darabja lesz ez a pliszírozott szoknya.
Volt időm bőven, nézegettem, próbálgattam. A szoknyából több fajta is van, mindegyiket felvettem. Az egyszínűből a maxit előnytelennek láttam magamon, de találtam rövidebb fazont, az jól állt rajtam. Színből is volt választék, kerestem a meglévő blúzaimhoz illő színt.


Próbálgattam a szoknyákhoz blúzt is. Diszkrét és hordható felirattal a pólók tetszettek, de nagyon a tüllel összehozott felsők fogtak meg. Finom tavaszi színekben, eredeti szabással készültek. A legjobban egy szép sárga hívogatott, de sajnos a mérete nem bírta a mellméretem. Lemondtam róla, majd legközelebb.

Kiváló női szórakozás egy pici boltban vásárolni. Biztos lehetek abban, hogy amit itt veszek meg, nem fog tucatjával szembejönni velem az utcán. Ráadásul, a pénztárcám sem gyilkolta meg ez az időtöltés.

Csini vagy?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

envelopephone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram