Szép reggelt!


Ma a bizalom ébresztett. Hála az érzésért, hogy bizalmat tudok érezni egy kapcsolatban, bármilyen körülményben. Ezután tisztelem és még később szeretem. Ez az út. A helyes út. Ez az út, ami boldog kapcsolathoz vezet. Mindegy a kapcsolat mélysége. Mindegy, hogy életre szóló, vagy csak egy lépcső! Akár 35 évig tart, akár egy évig, a bizalommal kezdődik.


Amikor mérgező kapcsolatban vagy, nem is érzed a lényeget. Ha a környezeted próbál is megvilágítani, nem hiszed és nem érted. Aztán, ha kikerültél belőle, már nagyon könnyen felismered a jeleket mások kapcsolatában. Felismered és megdöbbensz a saját elmúlt vakságodon. Évtizedekig erőltetheted, hogy megfelelj, nem fogsz. Békatested már megfőtt a levesben, azt sem tudod, ki vagy valójában. Mert, hogy csak egy eszköz vagy egy szerelem nevű manipulációban, csak használnak. Egy beteg lelkű kapcsolat marionettje vagy.


Ahol van bizalom, ott nincs szükség féltékenykedésre, ellenőrzésre, leskelődésre. A féltékenység nem szerelem. A manipuláció, az ellenőrzés nem szerelem. Hallottad már, hogy annyira szeret, azért féltékeny? Ha manipulál, nem szeret! Bármilyen köntösbe öltöztették, az nem az! Az egészséges kapcsolatodban megölelnek, apróságokkal meglepnek, időt töltenek veled. Boldognak érzed magad és nem becsapottnak és levertnek.


Az egészséges szerelem nyitott és rugalmas, nincs birtoklás és hatalom. A manipuláció nem szerelem. Aki élt mérgező kapcsolatban, az most rögtön megért! Milyen elsöprő ez után megismerni az elfogadást, a megértést, az őszinteséget. Egy egyszerű kapcsolat érzelmi alapja is az egekben van ahhoz a kötelékekkel bíró kapcsolathoz képest, ahol a szerelem jele a féltékenység és manipuláció volt!


Nem mondom, hogy ne tedd! Én sem láttam, amikor benne voltam. Azt mondom, mindegy meddig tartott, mindegy mi lett a vége, ne add fel! Add meg magadnak a lehetőséget, hogy megismerhesd az igazi szeretetet! Ugorj akár fejest egy érzelmi kötelékbe, de ne hagyd a szíved üresen! Meglátod, milyen boldogság érezni a melegséget, amikor önmagadért, feltételek nélkül, egyszerűen csak szeretnek! Csak szeretnek, mert vagy! Létezel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

envelopephone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram