Zajlik az élet. Mindig történik valami. Jönnek a feladatok. Nem siránkozom soha, hanem kezembe veszem a dolgok irányítását. Csak lelkesen és jókedvűen lehet eredményeket elérni, tehát így is állok hozzá. Ha már el kell fáradni valamiben, akkor az, hasznos és eredményes legyen.


Új fejezet, sok kicsi lépéssel. Tehát a szerencsehozó fehérnemű alap a mai napon. Sőt, alapos megfontolás után az öltözékem színe is sikerorientált. Piros, fehér, fekete. Sok piros. Semmi kihívó fazon, csak visszafogott szabás. Kicsit laza és sportos. Csak annyira, amennyire a fürge ügyintézéshez illik.


Iroda. Szakszerű összefoglalása a dolgoknak. Kérem. Mosolyogva és halkan. Hamar kapok kávét, habbal és cukorral. Nagyon finom. Az ügyintézőnek tetszik a sapkám. Én pedig nagyon dicsérem a kávét. Keresztnéven szólítjuk egymást. Tíz perc múlva minden a kezemben, elrendezve. Úgy érzem, Terike erre a munkára született. Mondhatnám azt is, munkája a hobbija.


Ügyfélszolgálat. Ide már úgy jöttem, hogy tele a fejem negatív információval. Ügyem megoldhatatlan, kivitelezhetetlen, a megoldás drága lesz és színvonaltalan. A sorszámok lassan haladnak, kivéve egy asztalnál. Ott pattogósabb a munkamorál. Óh! Ismerős arc, jártam már ennél a kedves fiatalembernél! Valami gondolatolvasó tündér hozzá is varázsol. 331!!! Kérem, 331! Ő is emlékszik rám! Üdvözlöm! Régen láttam! Miben segíthetek? Előadom magamat. Jelzem a negatív információkat és kérem, hogy ne küldjön el megoldás nélkül. Nem szeretne olyat tenni. Kedves és jókedvű csevegés után megszületik a megoldás. Minden információ a kezemben. A megoldás nem bonyolult, teljesen ügyfélbarát! Semmiben nem rövidülök és mégis minden a helyére kerül. Egy biztos! Maradok ennél a szolgáltatónál. Kérhetem máskor is ezt a fiatalembert? Ő megoldja a feladatokat! Nem riogat, nem sokkol, megold. Mindezt udvariasan és barátságosan.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

envelopephone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram