Végtelen végtelenben

Végtelen a lehetőségek sora. Akkor is, ha tagadjuk! Akkor is, ha nem fogadom el, hogy a választás az enyém volt és csak a magam sarában vergődök éppen. A végtelen valamiért nagy nyugalommal tölt el. Benne van számomra a jó döntés lehetősége. Benne van, hogy talán már tudom, mi a jó nekem és azt teszem. Akkor is azt teszem, ha az nem a legkönnyebb választás. Jól választok és döntök akkor is, ha nem a legsimább úton megyek tovább.


Gyengeség, mindig a legkönnyebbet választani! Az igazán szép dolgok mindig egy göröngyös út végén vannak. Hiszem. A jót, szépet, boldogítót sosem játszi könnyedséggel érjük el. Abban kell lenni kockázatnak, izzadságnak és befektetésnek.


A pozitív és a negatív végtelen is valami különlegest jelent. Nekem. Mert hiszem.


Egy
kicsi
jóság
egyre
nagyobbá
felnagyítható.


Általam. Ha hiszek benne és magamban is. Csak ismernem kell magam és hinni a szabad döntések szépségében és a végtelen szeretet fontosságában. Amikor már nem állok meg minden kis göröngynél és képessé lettem a szeretetem feltétel nélkül osztani. Nem kell megfelelni az elvárásaimnak, én akkor is szeretlek téged! Bárki vagy a számomra, nekem szerethető a teljes valód. Szeretet az is, ha elkerüllek és nem vagy részem. Nem bántom a rajtam kívüliséged. Tisztelem azt, aki vagy. Az is a szeretetem.


Az egyik legnagyobb próbatétel az életben a szeretet megértése, és elfogadása annak, hogy ez az egyetlen fontos. Minden e körül mozog, vagy stagnál, ha nem vagyok képes a megértésre. Elfogadni és nem harcolni. Ki fegyvert fog, fegyver által vész el! A rossz sohasem szülhet jót, és a háborúból sohasem születhet béke.


Legesleghatalmasabb
szívfájdalmamat
megosztva
mással
meggyógyítható a lelkem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

envelopephone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram