Ha félek valamitől, kiállni, kimondani, véghez vinni, akkor pirosba öltözöm. Növeli az önbizalmam. Még akkor is hatással van rám, ha kívülről nem is látszik a rajtam lévő piros ruhadarab. Biztosítja számomra azt a pluszt, ami kell a célom elérése érdekében.


A piros nagyon érzelmes és gazdag szín. Emeli a vérnyomásom, szaporább a légzésem. Növeli a bátorságom. Úgy érzem, aki lát, vitalitásom érzékeli. Nekem a szeretet és a szerelem színe, a meleg érzelmeim kisugárzása. Mint a vérem színe.


Nem veszem azért körül magam túl sok pirossal sem. Az egyensúly ebben is fontos számomra. Tüzes jegyben születtem, de nem szeretnék lángokban elhamvadni. Akkor van értelme, ha nem állandó és nem sok. Akkor veszem elő, amikor kell. Amikor szükségem van rá. Amikor pont az a kis piros kell.


Milyen pirosakkal veszem körül magam?
Hát, már nem igazán aktuális, de piros tányérból eszem. Amikor még célom volt fogyni, beszereztem egy piros készletet magamnak. Megkedveltem, most is abból eszem. A piros pöttyös bögréből melegebb a teám.


Aztán a különböző ruhadarabok. Szerintem alap, hogy egy nőnek legyen piros fehérneműje. Különösen nehéz helyzetekben viselem, mint titkos fegyver. Az a fránya hivatalnok nem is tudja, hogy a komoly fekete ruhám alatt viselt ruhadarabok miatt intézte el olyan gyorsan és kifogástalanul az ügyem. Igaz? Piros blúz, pulcsi, ruha. Nem sok, csak egy-egy darab. Nekem ikon a piros harisnya. Vannak öltözékeim, melyek piros harisnya nélkül teljesen szomorúak lennének! A kedvencem a piros kabátom. Az árnyalata nekem nagyon tetszik. Hozzá gyakran viselek kicsi piros sapkát. Együtt a kettő valóban nagyon vidám. Van piros cipőm és hozzá táskám. Kedvesek.


Egyet nem kedvelek ebben a színben. A piros körömlakkot. Nem tudom az okát. Ti mennyi pirosat viseltek? Kedvelitek ezt a színt? Milyen kedvenc piros ruhadarabotok van?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A bejegyzéshez eddig 2 hozzászólás érkezett.

  1. Imádom a pirosat, nekem egy új élet kezdetete.😅 A körmöm kb tíz éve piros.

envelopephone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram