Nagy élmény volt végigolvasni az átváltoztató üzenetet. Sok volt benne, amit már eddig is tudtam magamról, de rengeteg újdonsággal is találkoztam. Az évek múlnak, mi változunk, de az öltözködési szokásaink nem. Meg, ugye vannak azok az évek, amikor semmire nincs idő. Főleg nem a küllemünkre. De eljön egy pont, amikor a tükörbe nézve kerekre nyílik a szemünk. Vajon, ki ez a nő, aki szembe néz velem?

A polcon még van a szép buklé anyagból, de már a királykéket csodáljuk


A szekrényemben megtörtént a nagy válogatás. Következő utam a Nesrinbe vezetett. Imádni való kuckó egy nőnek! A buklé anyaggal sorsszerű volt a találkozásunk. Szerelem első látásra. Finom, puha, selymes tapintású anyag, színe a tavasz típusú nőé. Beleszeretni könnyebb volt, mint viselni. Hisz hozzászoktam már a komor színekhez és az ápol-és-eltakar fazonhoz. Érdekes élmény, hogy újra rám néznek! Nők és férfiak!


Andrea mestere a szakmájának. Először is, hamar megtalálta a testalkatomhoz illő fazont. Már a próbán éreztem, mintha rám öntötték volna. Csodás kis kosztüm lett belőle! Számtalan alkalomra viselhetem, attól függően, mit veszek fel hozzá, milyen kiegészítőt teszek fel. A szoknya szabása és hossza javítja az alma testalkatom. A derékfazon különösen kényelmessé teszi. A kabátka előnyös mell vonala épp azt emeli ki, ami jó. A szépen szabott sálgallér nyújtja az alakom.


Beillesztettem a gardróbomba, több féle blúzt tettem hozzá. Hogy még praktikusabb legyen, készül majd hozzá egy nadrág is. Így egy törzs darab, ami tavasszal, télen és ősszel is jól viselhető.


Persze, a Nesrin továbbra is vonz. Meg kellett néznem az új anyagokat is. A királykék kelméből Andrea ruhát varr nekem. Nehéz dolga van, naponta jönnek az ötleteim a fazont illetően. Nyugodt vagyok, mert hozzáértő szemek irányítják a „brainstormingot”.


A következő cikkemben biztosan őt is bemutatom nektek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

envelopephone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram