Egyszer hallgass velem zenét! Nekem a legjobb rezgésszint emelő technika. Mindennapi fontos tevékenységem. Van, amikor csupán hallgatom. Közben semmit sem csinálok. Néha pedig háttér a szokásos tevékenységek közben. De állandó és permanens. Létszükséglet, mint az oxigén. Nem lennék nélküle. Elhalna a rezgésem.


Egyszer hallgass velem zenét! Hozz magaddal sok zsebkendőt! Meg fognak könnyeztetni a zenéim. Néha olyanom van. Kedvelem a szövegüket is, kapcsolódik néhányhoz személyes érzésem, érzelmi élményem. Ne hidd azt, hogy ilyenkor boldogtalanul lépek tovább! Magas rezgéssel és boldogan teszem a dolgom. Az a kis megilletődés csak fokozza a jó érzéseket bennem. Kell a meghatottság is.


Egyszer hallgass velem zenét! Olyan szöveg nélküli zenéket fogsz hallani, melyek magasztos magasságokba repítenek. Szövegtelen dallamok, melyek többet mondanak minden szónál. Megtöltik a lelked szép gondolatokkal. Repítenek felfelé. Kitárják a világod és a szárnyaid. Hőlégballont adnak alád, hogy a lelked ne süllyedjen el a szürkeségben.


Egyszer hallgass velem zenét! A világ minden tájáról érkező dallamokat, melyek új vidékekre visznek el. A legjobbak nekem azok a felvételek, melyeken a bolygó különböző pontjain élők ugyanazt a dalt rakják össze. Milyen felemelő látni, hogy a távolság nem akadálya a szépségnek és érzelemnek. Mindegy a kora, neme, bőrszíne, egy kottából játszanak. A létrehozott mű pedig, csodálatos. Hidd el, a távolság nem akadálya a boldogságnak!


Egyszer hallgass velem zenét! Egyszerű dallamokat, gyerekes kis szövegükkel, melyeket dúdolhatunk is. Lerágott csont dallamokat, melyeket oly sokszor és sokan feldolgoztak. De mindegyik szívhez szóló és egyéni. Egyedi attól, hogy más és másképp adja elő. Benne a szíve, lelke, öröme és fájdalma, és ezt odaadja neked. Megrezegteti a boldogságod, az életed része lesz, beléd bújik és átölel.


Egyszer hallgass velem zenét!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

envelopephone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram