Hajrá! Hajrá lányok, asszonyok, nők és csajok!


Messze még a nyár, de idő kell visszanyerni a formánk az ünnepi lakomák után. Nektek mennyi jött fel? Semmi? Naaaaa, ugye ez csak vicc? Nekem 5 kg pluszt mutat a mérleg. Ez sok. Miért is tudok ilyen jól főzni? A francba!


Tehát, egy kicsit többet kell tennem a jó közérzet érdekében. Meg egy nagyon fontos motiváció, hogy majd valamikor a jó idő megérkeztével, elkezdődnek az evezős edzések. Nem szeretnék szégyenben maradni a vacak kondíciómmal. Vagyis, vannak célok, tenni kell most már a dolgom.


Reggel a csikung feléleszt. Nyugodt és csendes, nem verem fel vele a házat. Jól beindítja a testem. A csí áramlása fontos, az egyensúlyok és a központosítás.


Gyaloglás naponta erőltetett ütemben. A mérték a 12 ezer lépés. Nem nehéz, kivéve, ha az időjárás nehezít. Tartom, és most már kedvelem is. Piszok jókat tudok tőle aludni!


Van egy príma gyógytorna gyakorlatsorom. Néha előveszem. Amikor bűnöztem, vagy csak kicsit kevesebbet mozogtam. Ez a gyakorlatsor a gerincem tartja rendben, nyújt és helyére tesz. Kicsit rádolgozik a combomra és a popsimra is. Nem árthat.


Ma tovább is léptem. Lizával edzőterembe kezdtünk járni. Jól átgondoltuk a döntést. Személyi edzővel kezdtünk hozzá. Nem kockáztatjuk az egészségünk, szükségünk van a szakszerű irányításra.
Az első találkozáskor megtörtént az erőnlét felmérése. Nagyon megnyugtató a visszajelzés, hogy egyikőnk sem gyenge, nincsenek deformitásaink és semmi akadálya az edzőtermi munkának. Szerencsések vagyunk, nem járunk orvoshoz. Éppen ezért, jó volt szembesülni az eredményeinkkel. Mindig kell a visszajelzés, hogy megnyugodjunk.


Minden a legnagyobb rendben. Hajrá!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

envelopephone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram