Nagyon tudományosan hangzik? Pedig inkább a női lélekre gondolok most. A nő belső természetéről gondolkozom. Az ősi asszonyról, a természeti asszonyról, pontosabban a Természeti Asszonyról.


Az intuíció, az ösztönös megérzés és a belső tudás, felismerés elmélyedés nélkül, melyről nem tudjuk, honnan jött. Egy belső tudás, a nélkül, hogy valami külső kiváltaná azt. Tiszta tudással teremtett saját igazság érzékelése. A megérzés a velünk született, bennünk rejlő ősi női érzés, melyet ma már csak kevesen és ritkán használnak. Belső tudás, melyet gyakran a csúnya egonak tulajdonítunk. Hitetlenkedünk, mert már annyira nem merünk önmagunkra hallgatni. Elnyomjuk erősen, nehogy a környezetünk észlelje, mert még bélyeget nyomnak ránk.


Pedig az ember, a nő a természet része ként birtokolja a megérzés képességét. Mint a farkas, a canis lupus, a nő is rendelkezik ősi pszichikai vonásokkal. Az egészséges nőkben fellelhető a csalhatatlan megérzés, a játékosság és az odaadás magas fokú képessége. Bennünk van, csak elnyomjuk, vagy hitetlenkedünk, vagy csupán elveszítettük a befelé figyelés képességét.


Kisgyermekkoromban is vonzottak ezek a dolgok, figyeltem befelé erősen, természetesnek vettem, hogy tudok. Hittem, hogy mások hasonlóak ebben hozzám. Tudnak dolgokat előre, ismernek mögöttes tartalmakat, és az irányítja a cselekedeteiket. Nem éltem eleinte annyira természet közelben, hogy segíthetett volna a fejlődésemben, de életem nagyobb felében inkább befelé éltem, mint a külvilág számára.


Később segítettek jobban megismerni az intuitív képességeimet természeti dolgok is. Bizonyos életszakaszaimban sokat üldögéltem fa alatt pihenni, nyári délutánokon szunyókáltam a földön, a víz közelségének a szeretete ma is életem része. A folyó, és különösen a tenger energiával tölt fel. De a kapcsolatom az állatokkal is különleges. Ha kutyám, vagy cicám volt, mindig nagyon kötődtünk egymáshoz, kevés szóval is megértették, mit akarok tőlük.


Te mennyire használod ezt a női képességed? Hallgatsz a belső hangodra? Képes vagy egyáltalán meghallani? Mennyire számít a döntéseidben az ösztönös megérzésed?


Amikor helyreáll ez a képességed, kapsz egy belső tudóst, látót, ösztönzőt, alkotót, ötletadót, meghallgatót, és mind ez sarkall és irányít a helyes úton. A saját utadon. A számodra legjobb ösvényen.


Ha az ösztönöd szava megjelenik a mindennapjaidban, kinyílsz, fényed lesz, ragyogásod. Megtalálod magad és a lelki békéd. Mágnes ként húzod magaddal a környezeted, vezeted és támogatod a szeretteid a szabad és boldog élet felé.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

envelopephone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram