Bert Hellingertől idézek:
„Valamikor minden vérvonalban megszületik egy lélek, amely úgy dönt, hogy gyógyulást hoz őseinek.
Ezek a családfa felszabadulásának született keresői.
Azok a fának a tagjai, akik nem alkalmazkodnak a Családrendszer szabályaihoz, hagyományaihoz, akik gyermekkoruktól folyamatosan forradalmasítani akarták a hiteket, ellentétben haladva a családi hagyományokkal jelölt utakkal, kritizáltak, ítélkeztek és eleve elutasítottak mindent, amit megszokásból cselekszünk….
És ez a gyönyörű lélek talán te vagy.”

A karma törvénye szerint minden tettem ok és okozat. Ez azt jelenti, hogy a karma szerint visszahat rám minden, amit teszek, jó is, rossz is. Hozhatom a múltból, de tovább vihetem a következő életekbe is. A családi vérvonal karmikus energiája a családi karma. Generációkon keresztül követhető végig olyan esemény, amit a családtagok nem oldottak fel.


Ezek szerint vizsgáltam meg magam és az életem, és a következőkre jutottam:
• Erős a spirituális fejlődésem, a családom ezt nem érti, őket ez nem érdekli.
• A szüleimmel a kapcsolatom sosem volt szoros, mindig volt közöttünk távolság. Néha a szó fizikai értelmében is.
• Gyakran cipelem vállamon mások problémáit. Minden köröttem élő életét meg kísérlem megoldani.
• Felismerni vélek mintákat, ismétlődő mintákat a felmenőim életében.

Női vonalon a boldogtalan párkapcsolatok gyakoriak. Erős nők és megalkuvó férfiak mellettük, vagy éppen erőtlen életek a párkapcsolatokban. Nekem is a legnagyobb kihívás a boldogító és építő párkapcsolat kialakítása. Mint egy áldozat vonultam végig az életemen.


Határozott és súlyos döntéssel vetettem véget magam számára ennek. Vállaltam önmagam előtt is a tévedéseim és a kiutat választottam. Tovább nem hordozom ezt a karmát. Amennyiben a családi karma, ami nyomaszt, akkor most ennek véget vetek. Lemenőim számára a jobb és kellemesebb utat akarom kitaposni.


Az élet sok meglepetést tartogat. A családok tagjai viszik a saját sorsukat, a saját vérüket. Ha most én egy örökséget a jó oldalára fordítok, felszabadítom a családfám egy ágát, akkor talán megkönnyítem az utánam következők életét is. Hiszem, hogy van dolgom, nem véletlenül vagyok. Nem véletlenül vagyok, vagyok az, ami, és ott ahol lennem kell. Hát akkor tennem kell a dolgom, nem távozhatok dolgavégezetlen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

envelopephone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram