Nagyon sokáig nem tudtam, mit jelent ez. Maradt bennem, a sok rossz emlék miatt egy jó adag bizonytalanság. Nem elemezem önmagamat állandóan, nem kutatom folyton a miérteket, élem az életem. Időnként történnek dolgok, amik a fókuszt ráirányítják nagy igazságokra. Azok pedig megdöbbentőek lehetnek. Azok. Megdöbbentőek.

            Vannak eredeti és különleges emberek a környezetemben. Reagálok a bizonytalanságukra, az önbizalmi válságaikra, ha van nekik olyan. Sok emberben van! Minden egyes esetben jó érzéssel tölt el a tudat, hogy bátoríthatom őket, megadhatom azt a támogató érzést, ami hiányzik belőlük. Szeretetet adni jó, hisz az engem is melegít. Kívülről jobban látom a közelállók belső vívódását. Jó segíteni, bátorítani a másik embert. Időnként elcsodálkozom, hogy miért nem látja a teljesítménye nagyszerűségét, hisz nekem egyértelmű. Aztán rájövök, magam is küzdök hasonlókkal.

            A nagy teljesítmény, a különleges alkotás és eredmény egyik feltétele a kétkedés. Az elbizakodottság gátol, felületességet okoz. Kell tehát, legyen bennünk bizonytalanság egészséges mértékben. Az tol előre, ad erőt és kitartást az egyre jobb munkához. Segít a fejlődésben, ösztönöz a jobbra. Az önbizalom mértéke lényeges!

            Amikor meglépek, egy lépcsőt elönt az önbizalomhiány. Valószínűleg a kimerültség okozza. Nagyot tenni csak sok energiával lehet! A fizikai fáradság jó alvással gyógyítható, de a lelki kimerülés ennél többet követel. Ilyen gyenge állapotomban kaptam támogatást. Jól esett és gyorsan hatott. Szerencsés vagyok, hogy vannak ilyen rokonok és barátok a környezetemben! Hallatlanul szerencsés!

            A „jó vagy”, a „szépet alkottál” többet jelent bárminél. Van, aki különösen érzékenyen fogalmazza meg a bátorítását. Ez pedig szívmelengető. Nem ömleng, nem túloz, nem csak puncsolni akar, hanem a szavai egészséges önbizalom erősítők. Felemel és támogat.

            Köszönöm nektek, hogy vagytok nekem! Szerencsés ember vagyok! Nem kívánhatnék többet és jobbat annál, mint amiben részem van. Az angyalaim és múzsáim, támogató kedveseim minden mélyponton átsegítenek. Köszönöm a szívetek melegét! Szeretlek Benneteket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

envelopephone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram