Ha érzékeny lélek vagy, mindent gyakran fekete-fehérben látsz. Analizálgatsz, túlagyalsz, túlságosan kemény vagy önmagadhoz. Minden mögött magyarázatot és értelmet keresel. A veszteségeidből fájdalom lesz és a szakításból fájdalom. Néha nem mély, felületes kapcsolatból is tragédiát formálsz. Hasonló képen élek. Hasonló, de már tapasztaltabb módon.
Ép lelkem alapja a meditáció. A masszív alapja, talpköve és mentőöve! Kicsit elhanyagoltam a napi rendszerességet. Unokák mellett nehéz elvonulni. Sok a program. Jaj, de fáradt vagyok! Sietni kell!
Így aztán sok a szemét, sok a stressz és jön is föl rendesen. Mintha kevés lenne a mantra, csak özönlenek a negatív gondolatok! Hagyom. Csak tisztuljon! Menjen az útjára! Hagyja el a lelkem és ne mérgezzen tovább! Holnap már kevesebb lesz. Holnapután már több lesz a békés és szelíd gondolat. Azután pedig tiszta lélekkel kezdem a napot és hajtom álomra este a fejem!


Jó volt együtt lenni magammal! Jó volt egy kicsit befelé nézni és látni!
Te hogyan segítesz magadon? Mit gondolsz erről?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

envelopephone-handsetcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram